ua en ru

У Харкові поліція викрила групу квартирних крадіїв

У Харкові поліція викрила групу квартирних крадіїв Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

До складу банди входили двоє громадян Грузії та харків’янка

У Харкові поліція викрила групу квартирних крадіїв, до складу якої входили двоє громадян Грузії та харків’янка. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Харківській області у Facebook.

"Оперативники Управління карного розшуку ГУНП в Харківській області спільно з працівниками Московського відділу поліції затримали етнічну злочинну групу з міжнародними зв’язками, члени якої на території Харкова та області займалися скоєнням крадіжок з квартир шляхом підбору ключів та зламу замків", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що до складу банди входили двоє громадян Грузії - чоловіки 47 та 28 років, кваліфіковані квартирні крадії раніше неодноразово судимі за скоєння аналогічних злочинів та 35-річна харків’янка.

"В ході проведення оперативних заходів поліцейські встановили, що дії зазначеної групи координувалися через громадян Грузії - один з яких є "злодієм в законі". Чоловік на теперішній час мешкає у Туреччині", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці провели обшуки помешкань підозрюваних, в ході яких було вилучено речі, викрадені з квартир, наркотичні речовини та граната РГД-5 із запалом. Як зазначається, встановлено причетність затриманих до 40 фактів злочинної діяльності, зареєстрованих на території майже всіх районів Харкова.

"Досудове розслідування, відкрите слідчим Московського відділу поліції за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, триває. Одного з членів групи вже заарештовано. Зараз вирішується питання щодо обрання мір запобіжного заходу у відношенні інших затриманих членів угруповання", - йдеться у повідомленні.

#Поліція_Харківщини Правоохоронці Харкова викрили групу квартирних крадіїв Оперативники Управління карного розшуку ГУНП ...

Опубліковано Поліція Харківщини 12 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Київській області поліція затримала банду озброєних грабіжників.