ua en ru

У Харкові поліцейський влаштував стрілянину на одному з ринків міста

У Харкові поліцейський влаштував стрілянину на одному з ринків міста Фото: поліція

За даним фактом призначено службове розслідування

У Харкові поліцейський влаштував стрілянину на одному з ринків міста. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Харківській області у Facebook.

Як повідомляється, стрілянина на ринку у Харкові сталася вчора, 30 травня 2017 року, близько 13:00.

"До поліції надійшло повідомлення про конфлікт на одному з ринків Харкова, під час якого працівник спецпідрозділу зробив постріл у повітря з власного травматичного пістолету. Встановлено, що правоохоронець знаходився поза службою, без табельної зброї та не у форменому одязі", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що керівництво місцевої поліції вже призначило службове розслідування за даним фактом. Дії правоохоронця будуть перевірені командиром спецбатальйону харківської поліції.

"За результатами перевірки, якщо вина працівника поліції буде доведена, його буде притягнуто до дисциплінарної відповідальності", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляє місцеве видання "Городской дозор", стрілянина у Харкові сталася на ринку на Героїв праці.

Крім того, активісти Police Control Ukraine повідомили, що конфлікт виник між бійцем спецбатальйону "Харків-1" Віталієм Лисинським і продавцем полуниці.

Как сообщают очевидцы, у Лисинского возник конфликт с одним из продавцов на рынке, в результате чего, полицейский достал...

Опубліковано Police Control Ukraine 30 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Харкові у басейні розважального закладу потонув дворічний хлопчик.