ua en ru

У Харкові через обвал каналізаційного колектора без водопостачання залишилися 70 будинків

У Харкові через обвал каналізаційного колектора без водопостачання залишилися 70 будинків Фото: у Харкові без водопостачання залишилися 70 будинків (facebook.com vodokanal.kharkov.ua)

Аварія сталася на Олексіївці, здійснюється підвіз води

У Харкові через обвал каналізаційного колектора без водопостачання залишилися 70 будинків. Про це повідомляє прес-служба КП "Харківводоканал".

Як повідомляється, на території гаражного кооперативу по вулиці Білогірській, 92-б стався обвал каналізаційного колектора, діаметр труби становить 800 мм.

"Всю ніч на місці працювали бригади КП "Харківводоканал". В даний час роботи тривають. Організована перекачування каналізаційних стоків, проводяться земляні роботи з подальшим ремонтом трубопроводу", - повідомив заступник гендиректора з експлуатації водопровідного господарства - директор комплексу "Харківводопостачання" Владлен Волков.

За словами Волкова, тимчасово відключені від водопостачання близько 70 будинків мікрорайону, обмеженого вулицями Ахсарова, Людвіка Свободи, і проспектом Перемоги, здійснюється підвіз води.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Харківській області м. Лозова через обрушення каналізаційного колектора без водопостачання залишилися близько 35 тис. людей.