ua en ru

У Харківській області через обвалення колектору без водопостачання залишилися близько 35 тис. осіб

У Харківській області через обвалення колектору без водопостачання залишилися близько 35 тис. осіб Фото: мешканці Лозової залишилися без водопостачання через аварію (kharkiv.dsns.gov.ua)

Наразі ремонтно-відновлювальні роботи тривають

У Харківській області у м. Лозова через обвалення каналізаційного колектору без водопостачання залишилися близько 35 тис. осіб. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області.

"1 квітня о 08:00 від диспетчера комунального підприємства "Лозоваводосервіс" до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про те, що в ніч з 31 березня на 1 квітня сталося аварійне обвалення склепіння залізобетонних труб Південного самоплинного каналізаційного колектору, у зв’язку з чим припинено подачу води на Південно-західний житловий масив м. Лозова до усунення аварії", - йдеться у повідомленні.

#прямо_зараз комунальники ремонтують колектор біля міської лікарні. Він обвалився сьогодні, приблизно о першій годині...

Опубліковано ТРК "Лозова" 1 квітня 2018 р.

Як зазначається, через аварію без водопостачання опинились мешканці семи мікрорайонів м. Лозова та село Домаха - загалом 190 будинків, в яких мешкає біля 35 тисяч осіб.

Наразі ремонтно-відновлювальні роботи тривають.

У Харківській області через обвалення колектору без водопостачання залишилися близько 35 тис. осібУ Харківській області через обвалення колектору без водопостачання залишилися близько 35 тис. осібУ Харківській області через обвалення колектору без водопостачання залишилися близько 35 тис. осібУ Харківській області через обвалення колектору без водопостачання залишилися близько 35 тис. осібУ Харківській області через обвалення колектору без водопостачання залишилися близько 35 тис. осіб

Фото: мешканці Лозової залишилися без водопостачання через аварію (kharkiv.dsns.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві з 10:00 30 березня до 7:00 31 березня у ряді районів столиці було обмежено водопостачання через відключення насосної водопровідної станції "Крутогірна".