ua en ru

У Харкові через обстріл сталася масштабна пожежа в ресторані

У Харкові через обстріл сталася масштабна пожежа в ресторані Фото: у Харкові через обстріл сталася масштабна пожежа в ресторані (facebook.com/MNSKHARKIV)

У Київському районі Харкова в результаті російського обстрілу сталася масштабна пожежа на території ресторанного комплексу.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення ДСНС у Харківській області в Facebook.

"Вночі Харків отримав черговий ракетний удар по цивільній інфраструктурі. Одна з ворожих ракет влучила в ресторанний комплекс Київського району міста", - йдеться в повідомленні.

Рятувальники повідомили, що всі забудови ресторану були побудовані з деревини, тому відразу після вибуху виникла пожежа, що охопила майже всю територію комплексу.

В результаті пожежа виникла в двох основних будівлях і літньому павільйоні на загальній площі 2200 кв.

"До ліквідації пожежі було задіяно 8 пожежних автоцистерн, пожежно-рятувальний автомобіль першої допомоги та близько 50 осіб особового складу ДСНС. Основне завдання рятувальників полягало в запобіганні подальшого поширення вогню на сусідні забудови і лісовий масив", - йдеться в повідомленні.

Фото: у Харкові через обстріл сталася масштабна пожежа в ресторані (facebook.com/MNSKHARKIV)

Оновлено (10: 20)

Офіс генпрокурора України повідомив, що "приліт" до ресторанного комплексу "Дубровський" стався після 00:10. За попередньою інформацією, окупанти випустили ракету з-300 з території Бєлгородської області РФ.

Фото: у Харкові через обстріл сталася масштабна пожежа в ресторані (facebook.com/pgo.gov.ua)

Нагадаємо, в ніч на 4 вересня у Харкові прогриміли вибухи під час повітряної тривоги.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.