ua en ru

У Харкові та області розпочався опалювальний сезон

У Харкові та області розпочався опалювальний сезон Фото: Юлія Світлична (kharkiv.solydarnist.org)

У Харкові та області до опалення почали підключати об'єкти соцсфери

У Харкові та області сьогодні, 9 жовтня 2017 року, розпочався опалювальний сезон. Про це у Facebook повідомила голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична.

Так, сьогодні у Харкові та області розпочнеться підключення до опалення у навчальних, медичних та дитячих закладах, тоді як опалювальний сезон у житлових будинках розпочнеться з 15 жовтня.

"Підписала розпорядження про початок опалювального сезону. У навчальних, медичних та дитячих закладах підключення почнеться вже сьогодні, в житлових будинках з 15 жовтня. Технологічний процес підключення займе від 2 до 10 днів", - написала вона.

Підписала розпорядження про початок опалювального сезону. У навчальних, медичних та дитячих закладах підключення почнеть...

Опубліковано Юлією Світличною 8 жовтня 2017 р.

Крім того, відповідна інформація про початок опалювального сезону у Харкові розміщена та сайті Харківської міськради. Так, в областному центрі сьогодні до опалення підключать об'єкти соцсфери, а з 15 жовтня - житлові будинки.

С 15 октября начинаем подавать тепло в дома харьковчан. Иными словами - начинаем отопительный сезон. Вот - подписал распоряжение. Хороших всем выходных. Live strong! ✌️

Опубліковано Геннадієм Кернесом 7 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, 2 жовтня міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко зазначав, що стан підготовки до опалювального сезону становить 99,9%.