ua en ru

У Харкові невідомий повідомив про "мінування" 4 об'єктів, поліція проводить перевірку

У Харкові невідомий повідомив про "мінування" 4 об'єктів, поліція проводить перевірку Фото: поліція

За вказаними адресами знаходяться районні суди, приватний будинок, прокуратура

У Харкові невідомий повідомив про "мінування" 4 об'єктів у місті та області. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Харківській області.

"Інформація про нібито закладені вибухівки у будинках Шевченківського району Харкова, Зміївському, Харківському, Дергачівському районах області надійшла в службу 102 сьогодні о 9:35", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, за вказаними адресами знаходяться районні суди, приватний будинок та прокуратура.

На даний момент слідчо-оперативні групи та працівники вибухотехнічного управління обласної поліції проводять перевірку отриманої інформації.

altaltalt

Фото: поліція перевіряє інформацію про "замінування" об'єктів у Харкові та області

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Балаклії (Харківська область) почався процес знешкодження боєприпасів, які були зібрані військовими саперами і піротехніками на арсеналі. Протягом наступних днів в Балаклії будуть чутні вибухи, однак вони не представляють загрози для місцевих жителів. Зараз арсенал повертається до роботи в штатному режимі. Над відновленням інфраструктури військового містечка працюють фахівці Квартирно-експлуатаційного відділу міста Харкова та офіцери структур цивільно-військового співробітництва.