ua en ru

У Харкові автомобіль врізався в стовп, 4 загиблих

У Харкові автомобіль врізався в стовп, 4 загиблих Фото: ДТП у Харкові

За даним фактом відкрито кримінальне провадження

На проспекті Гагаріна у Харкові автомобіль Toyota врізався в стовп, внаслідок чого загинули 4 людини. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Харківській області.

"Трагедія сталася 5 жовтня близько 02:00 на проспекті Гагаріна, 98. Автомобіль Toyota прямував в бік аеропорту. На проспекті Гагаріна автівка врізалась у стовп. В результаті ДТП загинули водій та пасажири - 2 чоловіки та жінка", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, за даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

"Що стало причиною скоєння дорожньо-транспортної пригоди, стан здоров’я водія в момент трагедії та вік загиблих встановлюється", - йдеться у повідомленні.

У Харкові автомобіль врізався в стовп, 4 загиблихУ Харкові автомобіль врізався в стовп, 4 загиблихУ Харкові автомобіль врізався в стовп, 4 загиблихУ Харкові автомобіль врізався в стовп, 4 загиблих

Фото: ДТП у Харкові

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в ДТП у Рівненській області одна людина загинула, 13 травмовано.