ua en ru

З Харкова відкривають нові авіарейси до Німеччини, Італії та Грузії, - Світлична

З Харкова відкривають нові авіарейси до Німеччини, Італії та Грузії, - Світлична Фото: Юлія Світлична (УНІАН)

Харківський аеропорт у 2017 році збільшив пасажиропотік на 35%

Харківський аеропорт з квітня збільшує кількість напрямків в Європу і Грузію. Про це на своїй сторінці в Facebook написала голова Харківської ОДА Юлія Світлична.

За словами Світличної, харківський аеропорт у 2017 році збільшив пасажиропотік на 35%.

"В сучасному світі без розвитку немає розвитку логістики регіону. Тому разом з керівництвом харківського аеропорту постійно працюємо над цим. У минулому році кількість рейсів і пасажирооборот збільшився на 35%. В цьому році значно збільшимо і кількість напрямів", - написала Світлична.

Голова ОДА зазначила, що нові рейси почнуть курсувати вже в квітні.

"З квітня нові рейси в Дортмунд, Катовіце, Мілана і Тбілісі. За всіма напрямами рази в тиждень. Маємо повне підтвердження. З червня ще п'ять нових рейсів - Барселона, Ларнака, Ріміні, Бургас, Тіват. Безумовно, всі існуючі рейси в Київ, Польщу, Ізраїль, Білорусь, Туреччину і Єгипет повністю зберігаються", - написала Світлична.

Вона додала, що в цьому році Харківська область планує запустити рейси в Одесу і Дубай.

"Зараз ведемо активні переговори. У планах на наступний рік - Львів і Лондон. Будемо працювати і над іншими напрямами", - додала Світлична.

Як повідомлялося раніше, Харківський аеропорт веде переговори з ірландським лоукостером Ryanair, який в найближчий рік-два може почати виконувати рейси до Харкова.