ua en ru

Хакерська атака призвела до часткового відключення комп'ютерної мережі ДФС

Хакерська атака призвела до часткового відключення комп'ютерної мережі ДФС Фото: Державна фіскальна служба України (if.sfs.gov.ua)

У ДФС у зв'язку з атакою хакерів тимчасово призупинили прийом електронних документів

Хакерська атака на Україну призвела до часткового відключення комп'ютерної мережі Державної фіскальної служби. Про це йдеться в повідомленні ДФС у Facebook.

"У зв'язку з потужною хакерською атакою 27 червня 2017 на комп'ютерну мережу ДФС відключено некритичні елементи мережі. У штатному режимі працює митне оформлення. Прийом електронних документів (звітності, податкових накладних та інших) тимчасово припинено з 18:00 27.06.2017. Всі електронні документи, що надійшли до ДФС до 18:00 будуть оброблені днем прийняття", - йдеться в повідомленні.

Також у фіскальній службі повідомили, що в окремих випадках може спостерігатися незначне зниження швидкості обробки інформації. Крім того, заблоковано роботу відділень банків у пунктах пропуску на державному кордоні.

ДФС: Зафіксовано хакерську атаку на комп’ютерну мережу ДФС У зв’язку із потужною хакерською атакою 27 червня 2017 року...

Опубліковано Державна фіскальна служба України 27 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що хакерська атака на Україну поширюється по всьому світу.