ua en ru

Гусєв покине "Динамо" після матчу з "Шахтарем"

Гусєв покине "Динамо" після матчу з "Шахтарем" Фото: Олег Гусєв (fcdynamo.kiev.ua)

Гравець зіграє останній матч у футболці київського клубу

Півзахисник "Динамо" Олег Гусєв покине команду після закінчення нинішнього сезону. Про це заявив головний тренер киян Олександр Хацкевич, передає FootballHub.

"Майбутній матч з "Шахтарем" стане поєдинком за престиж для нашого клубу і для наших уболівальників. Відкрию вам тайму: в цій грі на полі обов'язково вийде Олег Гусєв, він зіграє останній матч у футболці київського "Динамо". Ми запрошуємо всіх вболівальників прийти і підтримати нас у цьому поєдинку. ми постараємося подякувати вам і грою, і результатом за ту підтримку, яку ми відчували протягом усього сезону", - сказав Хацкевич.

Олександр Хацкевич про останній матч Гусєва

ОФІЦІЙНО Гусєв зіграє останній матч у футболці FC Dynamo Kyiv Олександр Хацкевич Ветеран киян вийде на поле у матчі престижу проти Шахтаря Який матч за участю легенди запам'ятався найбільше?

Опубліковано FootballHub 15 травня 2018 р.

Олег Гусєв повернувся до київського клубу у червні 2017 року, підписавши угоду до літа 2018 року.

Футболіст перебрався до "біло-синіх" з київського "Арсеналу" у 2003 році. За цей час він виграв п'ять чемпіонських титулів, п'ять кубків і три Суперкубка країни, а також став одним із найбільш шанованих гравців команди серед уболівальників.