ua en ru

"Гумконвої" вивезли у Росію все цінне обладнання та майно з Донбасу, - штаб

"Гумконвої" вивезли у Росію все цінне обладнання та майно з Донбасу, - штаб Фото: бойовики (facebook.com/abazia)

У штабі АТО зазначаєть, що важливою мотиваційною складовою для найманців є мародерство

"Гуманітарні конвої" вивезли у Російську Федерацію все цінне обладнання та майно з окупованого Донбасу. Про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу антитерористичної операції (АТО) у Facebook.

"Важливою мотиваційною складовою для найманців є мародерство. Проте наразі на тимчасово окупованому Донбасі, грабувати вже просто немає що: все цінне обладнання та майно вивезли у Росію "гуманітарні конвої", крадені автомобілі час від часу знаходять у країнах, що мають спільні кордони з країною-агресоркою", - йдеться у повідомленні.

Коли біле – є чорним. І навпаки Секта «руського міра» втратила ще одного послідовника. Як відомо днями військовослужбов...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 6 березень 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на окупованих територіях Донецької та Луганської областей бойовики почали створювати нові воєнізовані структури, що виконуватимуть завдання як підрозділи охорони. Комплектування нових структур особовим складом здійснюватиметься за рахунок так званих "резервістів", які були залучені до зборів на окупованих територіях у січні-лютому цього року.