ua en ru

Гудима відкликав претензії до "Карпат"

Гудима відкликав претензії до "Карпат" Фото: Володимир Гудима (скрін з відео)

Сторони підписали мирову угоду

Колишній гравець "Карпат" Володимир Гудима відкликав всі претензії з дисциплінарних органів Федерації футболу України (ФФУ) до львівського клубу з приводу заборгованості в розмірі 74 тисячі доларів. Про це повідомив президент футбольного клубу "Рух" (Винники) Григорій Козловський, передає Футбол News.

Козловський провів з Гудимою переговори, підсумком яких є мирова угода.

У зв'язку з цим львівський клуб виступив з офіційною заявою.

"Сьогодні в ЗМІ з'явилася інформація про врегулювання спору між ФК Карпати і Володимиром Гудимою. У зв'язку з цим ФК Карпати вважає за необхідне проінформувати громадськість про те, що спір у клубу існував і продовжує існувати не з Гудимою, а з системою, яка, використовуючи футбол, роками висмоктувала з клубів фінансові ресурси. Прізвища конкретних функціонерів цієї системи частково були названі в ефірі програми ПроФутбол 4 березня 2018 ", - йдеться в повідомленні на сайті клубу.

Намір Козловського допомогти "Карпатам" може бути пов'язане з дружніми відносинами між ним і президентом львівського клубу Петром Димінським. Раніше ЗМІ повідомляли про можливе бажанні президента "Руху" викупити "левів".

Володимир Гудими, який виступав за "Карпати" в 2007-2014 роках, вимагав відшкодувати йому борг по зарплаті у 74 тисячі доларів. Контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ позбавив "Карпати" 6 очок і заборонив реєструвати новачків через повторне звернення клубу в цивільний суд у справі Гудими. Тепер це рішення може бути скасовано.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Міжнародна федерація футболу (ФІФА) направила в ФФУ лист, в якому вимагає пояснень у справі Гудими.