ua en ru

Губернатором Запорізької обл. невдовзі буде призначений В.Слаута, а Львівської – П.Писарчук, - джерело

Губернатором Запорізької обл. невдовзі буде призначений екс-віце-прем'єр-міністр України Віктор Слаута, а Львівської обл. - член Партії регіонів Петро Писарчук. Про це повідомило РБК-Україна джерело у Партії регіонів.
За словами народного депутата, нинішнього губернатора Львівської обл. Василя Горбаля та губернатора Запорозької обл. Бориса Петрова буде звільнено, і на їх місця будуть призначені нові люди, а саме П.Писарчук і В.Слаута відповідно.

Як зазначив губернатор Запорізької обл. Б.Петров у коментарі РБК-Україна, про подібний указ йому не відомо.

Нагадаємо, сьогодні джерело в Тернопільській облдержадміністрації повідомило, що губернатора Тернопільської обл. Михайла Цимбалюка переводять на відповідну посаду до Львова замість губернатора Львівської обл. В.Горбаля. "На місце М.Цимбалюка повинні призначити главу Підволочиської РДА Валентина Хоптяна", - сказало джерело.
Сьогодні, 21 грудня, після обіду Президент України Віктор Янукович підпише указ про звільнення Василя Горбаля з посади голови Львівської облдержадміністрації. Про це сьогодні вранці на нараді сказав сам В.Горбаль, повідомили РБК-Україна джерела у Львівській ОДА.
Ймовірно офіційне представлення нового голови Львівської ОДА відбудеться у четвер, 23 грудня, під час візиту до Львова віце-прем'єра Бориса Колеснікова.
У коментарі РБК-Україна В.Горбаль відмовився що-небудь говорити на цю тему.

Відзначимо, В.Горбаль на сьогодні є народним депутатом України.