ua en ru

У ДСНС повідомили подробиці події з автомобілем, що загорівся на Південному мосту у Києві

У ДСНС повідомили подробиці події з автомобілем, що загорівся на Південному мосту у Києві Фото: пожежа (Pixabаy)

Внаслідок пожежі ніхто не постраждав

У Державній службі України з надзвичайних ситуацій (ДСНС) повідомили подробиці події з автомобілем, що загорівся на Південному мосту у Києві сьогодні, 17 серпня 2017 року. Про це повідомляє прес-служба відомства.

"17 серпня о 13:06 до оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про те, що на проїжджій частині Південного мосту горить автомобіль", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на місце події було направлено рятувальників. Оскільки прибуття до місця пожежі ускладнювалось заторами на Південному мосту, приступити до гасіння пожежі їм вдалось лише о 13:31. Разом з тим, вже о 13:45 пожежу було ліквідовано.

"Внаслідок пожежі автомобіль повністю вигорів. Під час гасіння пожежі було задіяно 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки та 10 чоловік особового складу", - йдеться у повідомленні.

У відомстві додають, що внаслідок пожежі ніхто не постраждав, правоохоронці встановлюють причини пожежі.

У ДСНС повідомили подробиці події з автомобілем, що загорівся на Південному мосту у Києві

Фото: на Південному мосту у Києві згорів автомобіль (dsns.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сьогодні вдень у Києві на Південному мосту загорівся автомобіль. Внаслідок інциденту на мосту утворилася пробка в бік лівого берега.