ua en ru

У ДСНС розповіли про ситуацію в Красногорівці після обстрілу

У ДСНС розповіли про ситуацію в Красногорівці після обстрілу Фото: Красногорівка

В Красногорівці тривають відновлювальні роботи

В місті Красногорівка (Донецька область) тривають відновлювальні роботи. Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

"З початку відновлювальних робіт було встановлено 25 листів шиферу, проведено скління 6 вікон і закріплено 13 вікон, а також були демонтовані 400 кв. м шиферу, 35 дерев'яних віконних блоків, 20 куб. м аварійної цегельної кладки, 20 залізобетонних плит, 9 залізобетонних блоків, прибрано сміття на площі 4300 кв. м. За 1-єю адресою була завершена робота по відновленню. Від ГУ ДСНС України в Донецькій області було залучено 51 чол. особового складу та 7 од. техніки. Відновлювальна робота в місті Красногорівці триває", - йдеться в повідомленні.

Так, 31 травня в Красногорівці було проведено відновлювальну роботу по 4-м адресами (встановлено 170 погонних метрів плівки на вікна, закріплено 6 вікон, 25 листів шиферу, а також демонтовано 200 кв. м шиферу, 6 залізобетонних плит, 3 залізобетонні блоки , 15 куб. м аварійної цегляної кладки).

Крім того, повідомляється, що під час дослідження території однієї з загальноосвітніх шкіл, була виявлена мінометна міна калібром 82 мм та артилерійський снаряд калібром 23 мм.

altaltaltaltaltalt

Фото: відновлювальні роботи в Красногорівці

Нагадаємо, вчора спостерігачі Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ підтвердили серйозні руйнування в житлових районах Красногорівки.