ua en ru

ДСНС розповіла подробиці падіння вертольота в Києві

ДСНС розповіла подробиці падіння вертольота в Києві Фото: падіння вертольота в Києві (kyiv.dsns.gov.ua)

Вертоліт впав на дерева, один з потерпілих більше години був заблокований в кабіні

На борту вертольота, що впав у Києві, знаходилися два пілоти. Про це йдеться в повідомленні управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Києві.

Повідомляється, що вранці о 07:29 до ДСНС надійшла інформація про те, що в районі Матвіївської затоки на Трухановому острові впав вертоліт. На місці інциденту з'ясувалося, що вертоліт впав в лісову місцевість, а на його борту знаходилися два пілоти.

"Одному вдалося самостійно вибратися з вертольота, а другого затиснуло в кабіні пілота. Не гаючи часу, рятувальники одразу ж приступили до рятувальних робіт. З допомогою пневмоінструменту о 08:46 потерпілого вдалося звільнити та передати працівникам швидкої медичної допомоги", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що на Трухановому острові сьогодні вранці впав вертоліт, в результаті тілесні ушкодження отримали 2 людини.

Відзначимо, 2 вересня в Афганістані розбився вертоліт з українцями на борту. На ньому знаходилися 3 члени екіпажу, які були громадянами України, та 11 громадян Афганістану.