ua en ru

ДСНС попереджає про сильні зливи і грози в Україні

ДСНС попереджає про сильні зливи і грози в Україні Фото: гроза в Києві (twitter.com/kmda_official)

По всій країні до кінця дня і завтра можливі грози та пориви сильного вітру

Державна служба України з питань надзвичайних ситуацій (ДСНС) попереджає про грози, зливи та пориви вітру 22-23 вересня. Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

За даними Гідрометцентру, до кінця доби 22 вересня в Одеській, Миколаївській, Кіровоградській та Черкаській областях очікуються грози, в окремих районах град та шквали 15-20 м/с.

У Волинській, Рівненській, Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській, Хмельницькій, Житомирській, Вінницькій, Одеській та Миколаївській областях будуть сильні дощі.

У Київській (з утриманням вранці 23 вересня), Чернігівській, Сумській, Полтавській, Харківській, Луганській, Донецькій, Дніпропетровській і Запорізькій областях очікуються пориви вітру 15-20 м/с.

alt

Нагадаємо, раніше синоптики попереджали про грози і шквали в Україні на 21-22 вересня.Сильні дощі пройшли в західних областях, вночі в Карпатах дуже сильний дощ, у північних та Вінницькій областях - грози, а в Карпатах, вдень і на Лівобережжі пориви вітру 15-20 м/с, в Одеській та Миколаївській областях місцями шквали до 23 м/с.