ua en ru

ДСНС попереджає про сильні дощі та пориви вітру в Україні 7-8 листопада

ДСНС попереджає про сильні дощі та пориви вітру в Україні 7-8 листопада Фото: в Україні очікуються дощі і пориви вітру

Очікуються пориви вітру 15-20 м/с, на високогір'ї Карпат 30-35 м/с

В Україні 7 і 8 листопада очікуються дуже сильні дощі і пориви вітру. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій.

Вдень 7 листопада в Закарпатській, Хмельницькій, Тернопільській, Чернівецькій, Вінницькій, Житомирській, Київській, Чернігівській, Сумській, Полтавській, Черкаській, Кіровоградській, Одеській, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Дніпропетровській, Харківській, Луганській і Донецькій областях очікуються пориви вітру 15-20 м/с, на високогір'ї Карпат 30-35 м/с. На Закарпатті та у Карпатах синоптики попереджають про дуже сильні дощі.

Крім того, сильні дощі та пориви вітру 15-20 м/с очікуються в Харківській, Черкаській, Полтавській, Кіровоградській, Дніпропетровській, Одеській, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій областях. У Донецькій і Луганській областях також пориви вітру 15-20 м/с.

ДСНС України закликає громадян дотримуватися правил безпеки, не ходити під розлогими деревами, а також триматися подалі від рекламних щитів і ліній електропередач.

Важливо! 7-8 листопада в Україні очікуються сильні дощі та пориви вітру 7 листопада вдень у Закарпатській, Хмельницькій...

Опубліковано ДСНС України 7 листопад 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що синоптики попереджають про сильні дощі та пориви вітру в західних регіонах.