ua en ru

ДСНС попереджає про грози та шквали в деяких областях України 26 липня

ДСНС попереджає про грози та шквали в деяких областях України 26 липня Фото: гроза (УНІАН)

ДСНС попереджає про погіршення погодних умов в Україні

У деяких областях України сьогодні, 26 липня 2017 року, очікуються грози і шквали. Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

"За даними Укргідрометцентру, 26 липня у Волинській, Рівненській, Львівській, Тернопільській, Закарпатській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Хмельницькій, Житомирській, Вінницькій, вдень і в Київській, Чернігівській, Сумській, Черкаській, Кировгорадський, Одеській та Миколаївській областях грози, в окремих районах град та шквали 15-20 м/с; у Волинській, Рівненській, Львівській, Тернопільській, Закарпатській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Хмельницькій, Житомирській, Вінницькій областях місцями сильні дощі", - йдеться в повідомленні

Нагадаємо, вчора вже повідомлялося, що в окремих регіонах України 26 липня 2017 року очікуються град і шквали, в західній частині місцями сильні дощі.

Як відомо, сьогодні, 26 липня 2017 року, практично на всій території України очікуються дощі, у східній і південній Україні мінлива хмарність, температура повітря вдень становитиме від +23 до +35.