ua en ru

У ДСНС попередили про сильні дощі на заході України

У ДСНС попередили про сильні дощі на заході України Фото: в західних областях очікуються дощі (dsns.gov.ua)

Сильні дощі з грозами очікуються у Волинській, Рівненській, Львівській, Тернопільській, Івано-Франківській, Закарпатській і Чернівецькій областях

Удень 21 серпня в ряді областей на заході України очікуються сильні дощі з грозами. Про це повідомили в Державній службі України з надзвичайних ситуацій (ДСНС), посилаючись на дані Укргідрометцентру.

"За даними Укргідрометцентру, 21 серпня вдень у Волинській, Рівненській, Львівській, Тернопільській, Івано-Франківській, Закарпатській і Чернівецькій областях сильні дощі з грозами, місцями шквали 17-22 м/с", - говориться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше в Укргідрометцентрі повідомили, що 21 серпня практично на всій території України очікується мінлива хмарність.

"За прогнозом синоптиків, на сході України мінлива хмарність, температура повітря вдень становитиме від +31 до +33. В центральних областях також мінлива хмарність, вдень від +30 до +33. На півдні країни також очікується мінлива хмарність, удень - від +29 до +34, у Криму без опадів, температура від +31 до +33. На заході України очікуються дощі, вдень від +16 до +25. На півночі країни мінлива хмарність, температура повітря становитиме від +23 до +33", - розповіли в Укргідрометцентрі.