ua en ru

У ДСНС підтвердили "мінування" вокзалу в Києві

У ДСНС підтвердили "мінування" вокзалу в Києві Фото: вибухотехніки (facebook.com/artem.shevchenko.9)

Рятувальники і правоохоронці працюють на місці інциденту

У Державній службі України з надзвичайних ситуацій (ДСНС) підтвердили "мінування" вокзалу в Києві сьогодні, 24 жовтня 2017 року. Про це кореспонденту РБК-Україна повідомили у прес-службі ДСНС міста Києва.

"О 7:05 наші підрозділи виїхали і перебувають досі там. Евакуація проводилася, вокзал закрито на вхід", - заявили рятувальники.

Згідно з інформацією прес-служби, працівники правоохоронних органів також працюють на місці і перевіряють інформацію про "замінування", співробітники шукають підозрілі предмети.

Так, раніше у зв'язку з загрозою замінування людей попросили покинути будівлю вокзалу. За словами очевидців, евакуація людей відбувалася "спокійно, без зайвих розмов і штовханини".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві закрили вхід і вихід станції метро "Вокзальна" через анонімне повідомлення про її замінування.

В той же день, 10 жовтня 2017 року, у центрі Києва через повідомлення про "замінування" з готелю евакуювали близько 500 чоловік. Так, в ході огляду правоохоронці та вибухотехніки жодних вибухових пристроїв чи небезпечних предметів не виявили.