ua en ru

Гринів: у Раді поки немає домовленостей про створення ТСК з політичної корупції

Гринів: у Раді поки немає домовленостей про створення ТСК з політичної корупції Фото: Гринів заявив, що в Раді поки немає домовленостей про створення ТСК з політичної корупції

На його думку, зараз треба зосередитися на прийнятті законів про співпрацю з МВФ

У Верховній Раді України поки немає узгодженого думки про створення Тимчасової слідчої комісії (ТСК) з політичної корупції. Про це повідомив голова фракції «Блок Петра Порошенко» Ігор Гринів, передає прес-служба фракції "БПП".

"Для створення ТСК потрібен консенсус всього парламенту, але поки такого консенсусу немає, і потрібно шукати вихід із цієї ситуації", - заявив Гринів.


Він підкреслив, що на цьому тижні, перш за все, слід сконцентруватися на прийнятті законів щодо співпраці з Міжнародним валютним фондом.

"Потрібно сконцентрувати дисципліну і явку, щоб проголосувати за ті закони, які ви називаєте МВФ. Це не зовсім "закони МВФ" - це продовження співпраці між урядом та місією МВФ, і тому ці важливі закони, сподіваємося, будуть проголосовані цього тижня", - зазначив голова фракції "БПП".

Нагадаємо, раніше Гринів повідомив, що всі міністерства представлять програми своїх першочергових кроків і пріоритетів у четвер, 19 травня.