ua en ru

Грузія і Сербія підписали угоду про безвізовий режим

Грузія і Сербія підписали угоду про безвізовий режим Фото: прапор Грузії (ru.torange.biz)

У Сербії подякували Грузії за принципову позицію щодо незалежності Косова

Міністр закордонних справ Грузії Михайло Джанелідзе і глава МЗС Сербії Івіца Дачі підписали угоду про безвізовий режим між країнами. Про це повідомило МЗС Сербії, передає Civil.Ge.

Згідно з повідомленням, міністри обговорили питання поглиблення двосторонніх політичних відносин і вчергове підтвердили двосторонню підтримку суверенітету та територіальної цілісності одне одного.

"Ми хочемо подякувати Грузії за цю принципову позицію, яка стосується одностороннього проголошення незалежності Косово", - заявив глава МЗС Сербії.

Дачі також анонсував візити в Сербію президента Георгія Маргвелашвілі та прем'єр-міністра Георгія Квірікашвілі, які відбудуться цього року, а також свій візит до Грузії.

Наголошується, що в Белграді Михайло Джанелідзе також зустрівся з президентом Сербії Олександром Вучичем і прем'єр-міністром Анною Брнабич.

Нагадаємо, що влада Саудівської Аравії вирішили з 1 квітня почати видавати туристичні і бізнес-візи всім бажаючим, королівство хоче таким чином стимулювати економіку і стати менш залежним від нафтового бізнесу.