ua en ru

У Грузії вертоліт впав в ущелину, є постраждалі

У Грузії вертоліт впав в ущелину, є постраждалі Фото: у Грузії розбився вертоліт (руставі2 screenshot)

Вертоліт Мі-8 брав участь у боротьбі з лісовими пожежами

У Грузії розбився рятувальний вертоліт Мі-8, який брав участь у боротьбі з лісовими пожежами, є постраждалі. Про це повідомляє місцевий канал 1tv.ge.

"У Грузії вертоліт, який брав участь в гасінні пожеж в ущелині Боржомі, зазнав аварії. Він впав у водойму під час забору води для гасіння", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, троє людей отримали поранення. За інформацією служби швидкої допомоги, травми потерпілих не становлять загрози для життя, всі троє доставлені в лікарню. Наголошується, що на місце аварії прибув міністр внутрішніх справ країни Георгій Мгебрішвілі.

Так, пожежа в Боржомській ущелині розпочався 20 серпня 2017 року. Вогонь загрожує Боржомі-Харагаульскому національному парку Грузії. До гасіння пожежі було залучено 6 вертольотів, 2 з яких - з Грузії, два - Туреччини, один вертоліт на допомогу надіслала влади Азербайджану, а один - Білорусі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вертоліт SH60J військово-повітряних сил Японії зазнав аварії. На борту вертольота перебувало чотири особи, одного з них вдалося врятувати, ще троє зникли безвісти.