ua en ru

У Грузії через аварію підйомника на гірськолижному курорті постраждали 10 людей

У Грузії через аварію підйомника на гірськолижному курорті постраждали 10 людей Фото: в Гудаурі трапилася аварія на підйомнику (скріншот відео Rustavi2)

Люди отримали різні травми - від ударів до переломів

У Грузії на гірськолижному курорті Гудаурі сталася аварія на одному з підйомників, внаслідок якої травми різного ступеня тяжкості отримали 10 осіб. Про це гоовориться в повідомленні адміністрації курорту в Facebook.

За попередніми даними, підйомник на канатній дорозі здійснив аварійну зупинку, після чого почав рухатися в зворотному напрямку. В результаті люди почали зістрибувати з підйомника і отримали різні травми - від ударів до переломів.

На місце події прибули три бригади швидкої допомоги, постраждалих госпіталізовано і буде надалі забезпечено реабілітацією.

У Грузії через аварію підйомника на гірськолижному курорті постраждали 10 людейУ Грузії через аварію підйомника на гірськолижному курорті постраждали 10 людейУ Грузії через аварію підйомника на гірськолижному курорті постраждали 10 людейУ Грузії через аварію підйомника на гірськолижному курорті постраждали 10 людейУ Грузії через аварію підйомника на гірськолижному курорті постраждали 10 людей

Фото: в Гудаурі трапилася аварія на підйомнику (скріншот відео Rustavi2, instagram.com ireneiadak)

"Державне міністерство розвитку гірських курортів повністю компенсує всі витрати на лікування", - повідомляє адміністрація.

Також на місце події прибула патрульна поліція Міністерства внутрішніх справ Грузії. Міністерство вже приступило до розслідування інциденту.

Компанія з розвитку гірських курортів Міністерства економіки вже зв'язалася з компанією з виробництва канатів "Допплерієр", щоб вони делегували своїх експертів для встановлення причин поломки підйомника.

Нагадаємо, 3 березня 2018 року французьких Піренеях снігова лавина накрила групу з п'яти іспанських лижників, двоє з них загинули.