ua en ru

Група Світового банку і МВФ зустрінуться в 2018 р. в Індонезії

Група Світового банку і МВФ зустрінуться в 2018 р. в Індонезії Фото: Індонезія прийме у 2018 р. міжнародні фінансові організації

В цьому році зустріч пройде в р. Ліма, Перу

Міжнародний валютний фонд (МВФ) та Група Світового банку вибрали країну проведення своєї щорічної зустрічі на 2018 р. - Індонезія. Про це повідомляє прес-служба Світового банку.

За даними прес-служби, зустріч організацій в цьому році пройде в м. Ліма, Перу. Як правило, зустрічі проводяться два роки поспіль у Вашингтоні (США), і кожен третій рік - обирається інша країна.

На таких щорічних зустрічах представники центробанків, міністерств фінансів та розвитку приватного сектора, медіа, науки та інших сфер збираються для обговорення питань світового значення. В тому числі, перспектив розвитку світової економіки і фінансової стабільності.

Країна для проведення зустрічі в жовтні 2018 р. була обрана шляхом голосування правлінь як однієї, так і іншої міжнародної організації. Остаточний вибір глава МВФ Крістін Лагард, прокоментувала так: "Це буде прекрасна можливість для Індонезії продемонструвати свої вражаючі економічні і соціальні досягнення ".

Нагадаємо, під час нещодавнього візиту в Індонезію, глава МВФ Крістін Лагард заявила, що зростання світової економіки в 2015 р. ймовірно не досягне 3,3%.