ua en ru

Група UDP має намір побудувати індустріальний парк в Білій Церкві

Група UDP має намір побудувати індустріальний парк в Білій Церкві

Девелоперська група Ukrainian Development Partners (UDP, Київ) розпочинає реалізацію проекту по створенню індустріального парку в Білій Церкві (Київська обл.). Про це компанія повідомила в ході Київського міжнародного економічного форуму "Україна-Китай: Новий шовковий шлях" у Києві в понеділок, 23 травня.

Так, ключовими напрямами розвитку парку стануть проекти в галузі переробки сільськогосподарської продукції, фармацевтики і машинобудування.


Для будівництва парку UDP має намір придбати земельну ділянку площею 50 га на території Білої Церкви у групи компаній "Євро Фінанс Лтд" (Київ) іранського бізнесмена Алі Мохаммада Хані Омрана.

"Сторони знаходяться в процесі здійснення операції і не розголошують її комерційні параметри", – йдеться в повідомленні компанії.

"Індустріальні парки - це дієвий інструмент залучення зарубіжних інвесторів і створення нових робочих місць. Ми розраховуємо, що індустріальний парк в Білій Церкві внесе істотний внесок у прискорення зростання економіки України", — заявив перший віце-президент УСПП, мажоритарний акціонер UDP Василь Хмельницький.

Виконавчий директор індустріального парку в Білій Церкві Андрій Бринзило у свою чергу зазначив, що земельна ділянка площею 50 га буде використовуватися під будівництво першої черги індустріального парку в Білій Церкві, а в подальшому планується розширення земельної площі для розвитку проекту.

Ukrainian Development Partners створена в 2002 році як керуюча компанія для консолідації активів та операцій у сфері нерухомості.

Серед проектів компанії, зокрема, міжнародний аеропорт "Київ", торгово-розважальний центр Ocean Plaza, столичні житлові комплекси "Новопечерські Липки", "Бульвар фонтанів", "RiverStone", "Паркове місто" та інші.

Василь Хмельницький — перший віце-президент Українського союзу промисловців і підприємців, засновник K.Fund. Інвестує в розвиток різних бізнесів в Україні, зокрема UDP (девелопмент), "Біофарма" (фармацевтична галузь), Star Media (виробництво кіно- і телепродукції), РТМ (національний оператор реклами). Фонд Василя Хмельницького K.Fund підтримує ряд освітніх і громадських ініціатив.