ua en ru

Група компаній "Укрлендфармінг" Бахматюка стала членом Європейської Бізнес Асоціації

Група компаній "Укрлендфармінг" Бахматюка стала членом Європейської Бізнес Асоціації Ілюстративне фото (прес-служба "Укрлендфармінга")

"Укрлендфармінг" став повноправним членом найбільш впливового об'єднання бізнесу України

Група компаній "Укрлендфармінг" українського бізнесмена Олега Бахматюка стала членом Європейської Бізнес Асоціації. Про це повідомляє прес-служба агрохолдингу.

Як повідомляється, "Укрлендфармінг" став повноправним членом найбільш впливового об'єднання бізнесу України, яке слідує європейським цінностям.

"Як лідер індустрії, як компанія, яка створює найбільшу кількість робочих місць в агропромисловості, як один з найбільших експортерів продуктів харчування, ми відчуваємо величезну відповідальність перед українським і світовим співтовариством по слідуванню європейським цінностям", - заявив операційний директор Галина Ковток.

Вона також зазначила, що вступ агрохолдингу в Європейську Бізнес Асоціацію є можливістю ще більше впливати на розвиток економіки України.

"Вступ у Європейську Бізнес Асоціацію для нас можливість ще більше впливати на розвиток економіки України і на залучення інвестицій в галузь, а для співтовариства - переймати наш успішний досвід роботи в агроіндустрії. Ми віримо, що поєднання сильних - це можливість росту для всіх - бізнесу, суспільства та розвитку економіки в цілому", - додала Ковток.

Європейська Бізнес Асоціація об'єднує понад дев'ятсот компаній і таким чином є одним з найбільш масштабних спільнот бізнесу, які працюють на українському ринку. Серед її членів - компанії-лідери, які поділяють кращі європейські цінності ведення бізнесу.