ua en ru

Група "Еста" завершила придбання готелю "Київ" в Донецьку за 24,6 млн грн.

В рамках підготовки України до проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 р. група "Еста" реконструює готель "Київ" в м. Донецьку. Як повідомляє сьогодні прес-служба групи, компанія "Проект-2012" (м. Донецьк), що входить до групи "Еста", завершила придбання цілісного майнового комплексу готелю "Київ", розташованого у Ворошиловському районі м. Донецька. Загальна сума операції склала 24,6 млн грн.

Крім того, група "Еста" взяла на себе зобов'язання по приведенню готелю "Київ" у відповідність світовим стандартам якості. "Розробка концепцій реконструкції в даний момент знаходиться на фінальній стадії і буде затверджена найближчим часом", - повідомив генеральний директор компанії "Еста Холдинг" Микола Нестеренко.

У власності і управлінні групи "Еста" на сьогоднішній день знаходиться два готелі "Опера" (м. Київ) і "Донбас Палас" (м. Донецьк) - члени міжнародної організації Leading Hotels of the World.

Компанія "Еста Холдинг" - керівна компанія групи "Еста" - холдингу нерухомості Групи СКМ. "Еста Холдинг" виступає як інвестор і девелопер, а також здійснює стратегічне управління об'єктами комерційної, готельної і житлової нерухомості.

ТОВ "Еста Холдинг" на 100% входить до Групи СКМ.