ua en ru

Гройсмана і Реву запросили на засідання фракції БПП з пенсійної реформи, - Луценко

Гройсмана і Реву запросили на засідання фракції БПП з пенсійної реформи, - Луценко Фото: Ірина Луценко розповіла про запрошення прем'єра і міністра соцполітики на засідання БПП

Засідання фракції Блоку Петра Порошенка в Раді щодо пенсійної реформи заплановане на 22 травня

Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана і міністра соціальної політики Андрія Реву запросили 22 травня на засідання фракції Блоку Петра Порошенка в парламенті з приводу пенсійної реформи. Про це повідомила нардеп від фракції БПП, представник президента у Верховній Раді Ірина Луценко, передає "112 Україна".

"Ми в понеділок, у нас буде засідання фракції, запрошуємо до себе Гройсмана і Реву. Крім презентації, яку ми бачили, а це дуже гарна презентація, ми хочемо побачити текст закону, чи так там все добре, як говориться з презентації. Ми хочемо побачити всі розрахунки, ми хочемо побачити, чи дійсно уряд утримає цих три роки інфляцію на такому рівні, ми хочемо побачити, чи відповідають ті розрахунки дійсності, макропоказниками, прогнозами НБУ, для того, щоб дати згоду", - заявила Луценко.

Нагадаємо, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман 17 травня на засіданні уряду представив основні положення проекту Закону України "Про внесення змін до деяких законів України щодо підвищення пенсій".

Гройсман сподівається, що Верховна Рада ухвалить пенсійну реформу до кінця цієї сесії.