ua en ru

Гройсман заявив про завершення роботи над енергетичною стратегією України

Гройсман заявив про завершення роботи над енергетичною стратегією України Фото: Володимир Гройсман

Також завершена робота над меморандумом про взаєморозуміння

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив про завершення роботи над енергетичною стратегією України та меморандумом про взаєморозуміння. Про це він заявив на зустрічі із заступником голови ЄК з Енергетичного союзу Марошем Шефчовичем, передає кореспондент РБК-Україна.

"Є два документи, над якими ми спільно з вами завершуємо роботу, - це енергетична стратегія України. У нас є дуже багато питань, на які ми повинні дати відповідь, щодо подальшої модернізації цього сектору, а також оновлений меморандум, який ми можемо підписати найближчим часом", - сказав він.


При цьому Шефчович підкреслив важливість енергетичної стратегії України і реформи даного сектора.

"Те ж стосується і меморандуму про взаєморозуміння. Зрозуміло, що документ майже готовий. Думаю, потрібно всього кілька раундів переговорів для його завершення. З нашого боку я буду готовий підписати меморандум про взаєморозуміння як можна швидше, що дозволить підвищити рівень нашого співробітництва", - сказав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на сьогодні запланована зустріч віце-президента Єврокомісії з питань Энергосоюза Мароша Шефчовича з українською делегацією.