ua en ru

Гройсман заявив, що поправки до законопроектів можуть зашкодити пенсійній реформі

Гройсман заявив, що поправки до законопроектів можуть зашкодити пенсійній реформі Фото: Володимир Гройсман (kmu.gov.ua)

До пенсійних законопроектів існує багато поправок, здатних зашкодити реформі

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що поправки до законопроектів можуть зашкодити пенсійній реформі. Про це повідомляє прес-служба Кабміну.

"Ми знайшли правильний формат системи. Те, що ми пропонуємо, ніхто за 25 років не запропонував. Ми пропонуємо якісну, справедливу систему, яка дозволить в жовтні, а парламент повинен проголосувати у вересні, підвищити пенсії для пенсіонерів", - заявив Гройсман.

За його словами, зараз до законопроектів існує безліч поправок, які можуть зруйнувати розроблену систему і нівелювати ті цілі, які закладає Кабмін.

"Є багато поправок, і вони можуть знищити цей пакет законопроектів. Саме тому, завдання - врятувати його від модифікацій і отримати підтримку. Тому вже у вересні треба вийти на фіналізації рішень", - резюмував Гройсман.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяву прем'єра, що уряд України починає пілотні проекти загальнодержавної програми "Нова українська школа", залишаючи в пріоритеті інвестування в освіту і подальше збільшення зарплат українських вчителів на 50%.