ua en ru

Гройсман виступив проти будівництва службового житла для нардепів у Києві

Віце-прем'єр-міністр, міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимир Гройсман виступив проти будівництва службового житла для народних депутатів.

Віце-прем'єр-міністр, міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимир Гройсман виступив проти будівництва службового житла для народних депутатів. Про це він сказав сьогодні на брифінгу, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми вважаємо, що це питання взагалі має залишитися в минулому. Депутати мають тільки один обов'язок, величезне право і величезну довіру - працювати і виправдовувати її кожного дня, а не займатись будівництвом власного житла або якихось інших привілеїв. Це для нас є принципове питання. І я думаю, що в стінах парламенту такого рішення немає і бути не може", - заявив Гройсман.

Нагадаємо, раніше на сайті КМДА з'явився проект рішення, в якому пропонувалося передати Управлінню справами Верховної Ради України земельну ділянку у Києві під будівництво службового житла для народних депутатів.