ua en ru

Гройсман зустрінеться з прем’єром та головою сенату парламенту Франції

Гройсман зустрінеться з прем’єром та головою сенату парламенту Франції Фото: Володимир Гройсман розпочав робочий візит до Франції

Прем’єр також візьме участь у Французько-українському бізнес-форумі

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман у четвер розпочав робочий візит до Франції, у рамках якого відбудуться зустрічі і переговори Гройсмана з прем’єр-міністром Мануелем Вальсом та головою сенату парламенту Жераром Ларше. Про це повідомляє прес-служба уряду.

Крім того, Гройсман зустрінеться з генсекретарем Організації економічного співробітництва та розвитку Хосе Анхелем Гурріа, міністром закордонних справ Франції Жан-Марком Еро та міністром економіки та фінансів Франції Мішелем Сапеном.

"Перебуваючи в Парижі, Прем’єр-міністр візьме участь у Французько-українському бізнес-форумі та зустрінеться з керівниками провідних французьких промислово-фінансових компаній", - сказано в повідомленні.

Крім того, український прем’єр ознайомиться із виробничими потужностями заводу з переробки твердих побутових відходів Cristal та долучиться до роботи панельної дискусії Форуму Jean Monnet Dialogue.

Нагадаємо, анонсувалося, що Гройсман здійснить робочий візит до Франції 27-28 жовтня.