ua en ru

Гройсман переконаний, що ефект від урядових реформ з'явиться вже за рік

Гройсман переконаний, що ефект від урядових реформ з'явиться вже за рік Фото: Володимир Гройсман (kmu.gov.ua)

Маються на увазі пенсійна, земельна, освітня, медична реформи та приватизація

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман переконаний, що ефект від урядових реформ з'явиться вже за рік. Про це він заявив у рамках 10-го Щорічного молодіжного форуму освітніх програм, повідомляє "Урядовий портал".

За словами Гройсмана, пенсійна, земельна, освітня, медична реформи та приватизація здатні змінити країну, підсилити економіку та відновити соціальну справедливість за дуже короткий проміжок часу.

Зазначається, що Гройман переконаний у тому, що після швидкого прийняття цих рішень за підтримки президента Петра Порошенка та Верховної Ради України "за рік наша країна абсолютно зміниться".

"Перед нами стоїть завдання забезпечити економічне зростання країни, зробити низку важливих реформ, і уряд зараз визначив їх: пенсійна реформа, реформа державної власності, земельна і дві секторальні реформи - освіти, охорони здоров'я. П'ять позицій, які можуть забезпечити нам зовсім іншу економічну ситуацію в країні, відновити соціальну справедливість, забезпечити стійкий економічний ріст", - зазначив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Порошенко доручив уряду восени підняти пенсії та скасувати їх оподаткування.