ua en ru

Гройсман повідомив дату проведення наступної конференції з підтримки українських реформ

Гройсман повідомив дату проведення наступної конференції з підтримки українських реформ Фото: Володимир Гройсман (kmu.gov.ua)

Наступна конференція за підтримки реформ в Україні пройде в наступному році

Наступна конференція за підтримки українських реформ пройде в 2018 році в Данії. Про це повідомив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час виступу на інвестиційній конференції Dragon Capital у Лондоні.

"Хороша новина: Лондонська конференція починає традицію щорічно обговорювати на найвищому міжнародному рівні підсумки українських реформ. Наступна конференція за підтримки реформ відбудеться в 2018 році в Данії. Вдячні нашим друзям за величезну підтримку", - повідомив Гройсман.

Нагадаємо, також сьогодні повідомлялося, що посли країн "Великої сімки" (G7) Верховну Раду України прийняти на наступному тижні проект закону про пенсійну реформу. Також зазначається, що запропонована українським урядом пенсійна реформа, розроблена в тісній співпраці з МВФ і Світовим банком, передбачає прозору і справедливу формулу нарахування пенсій, яка тісніше пов'язує пенсійні виплати з пенсійними внесками і вдосконалює відповідність пенсій.