ua en ru

Гройсман: сьогодні уряд затвердить пріоритетний план дій 

Гройсман: сьогодні уряд затвердить пріоритетний план дій  Фото: Володимир Гройсман

Цей документ уряду стане першим в українській історії, що створений у результаті обговорень і консультацій з експертним середовищем

Кабінет Міністрів України (КМУ) сьогодні під час засідання ухвалить пріоритетний план дій. Про це 27 травня під час засідання КМУ заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, передає кореспондент РБК-Україна.

"Сьогодні, колеги, ми виходимо на прийняття пріоритетного плану дій уряду - це той антикризових план, про який йшла мова, по створенню чіткого дуже зрозумілого суспільству плану, який буде дуже конкретно відповідати на всі ті виклики, які є сьогодні",- заявив Гройсман. Голова уряду також зазначив, що пріорітєтний план дій уряду є першим в українській історії документом, створеним у результаті обговорень і консультацій з експертним середовищем.


"Для нас дуже важливо, щоб ми забезпечували головне - зростання рівня і якості життя людей, це можливо зробити тільки через економічне зростання. Економіка є пріорітет, локомотив, який дозволить нам вирішити багато соціальних, інфраструктурних та інших проблем",- додав Голова уряду.

Нагажаємо, раніше прем'єр-міністр України Володимир Гройсман висловив бажання очолити організаційний комітет пісенного конкурсу Євробачення-2017.