ua en ru

Гройсман прогнозує підготовку коаліційної угоди до 1 грудня

Віце-прем'єр-міністр, представник партії "Блок Петра Порошенко" Володимир Гройсман прогнозує, що сторони підготують коаліційну угоду для створення більшості в майбутній Верховній Раді до 1 грудня 2014 р.

Віце-прем'єр-міністр, представник партії "Блок Петра Порошенко" Володимир Гройсман прогнозує, що сторони підготують коаліційну угоду для створення більшості в майбутній Верховній Раді до 1 грудня 2014 р. Про це Гройсман повідомив журналістам у Києві, передає кореспондент РБК-Україна.

"У нас є орієнтовно терміни до 1 грудня, ми повинні вийти з чіткою коаліційною угодою і планом реформ", - зазначив Гройсман.
"Фактично потрібно визначити три позиції: що ми робимо, в які терміни це робимо, хто робить. Поки відомо тільки хто робить", - додав він.

Віце-прем'єр підкреслив, що попередні уряди були неефективними. За його словами, сьогодні суспільство хоче почути чітку відповідь, що буде робити влада і які реформи проводити.

"Ми вийшли з ініціативною формування коаліційної угоди, ключовим розділом якої є план реформ". - сказав Гройсман.

Нагадаємо, 6 листопада віце-прем'єр-міністр Володимир Гройсман спрогнозував початок роботи нового складу Верховної Ради України приблизно з 1 грудня 2014 р.