ua en ru

Гройсман не продовжив роботу групи по корупції в Кабміні

Гройсман не продовжив роботу групи по корупції в Кабміні Фото: Володимир Гройсман

Буде представлений звіт народним депутатам

Голова Верховної Ради Володимир Гройсман не продовжив термін дії робочої групи з розслідування фактів корупції в уряді. Про це журналістам перед початком засідання групи повідомив її голова, народний депутат Борислав Береза, передає кореспондент РБК-Україна.

"Гройсман прийняв рішення не продовжувати термін дії робочої групи. Судячи з усього, вчора дуже успішно поспілкувалися пан Ложкін з паном Яценюком",- заявив Береза.

Незважаючи на це, за словами нардепа, розслідування продовжиться.

"По-перше, не було ще звіту. А найголовніше, що ми, як народні депутати, прийняли рішення продовжити роботу нашої робочої групи, але дещо в іншому ключі. Комітет протидії корупції має такі повноваження. Він, мабуть, і буде далі вести ці слідчі дії", - заявив Береза.

"Буде представлений звіт народним депутатам. Ми повинні відзвітувати за те, що сталося ... Є певні речі як мінімум про саботаж ми можемо точно відзвітувати. Ми сьогодні тільки отримали внутрішнє розслідування заяв Гордієнка, яке було проведено Кабміном", - додав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Гройсман продовжив термін роботи депутатської групи з розслідування фактів корупції в уряді.