ua en ru

Гройсман продовжив роботу групи по корупції в Кабміні

Гройсман продовжив роботу групи по корупції в Кабміні Фото: Володимир Гройсман

Робота депутатської групи продовжено до 2 червня

Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман продовжив термін роботи депутатської групи з розслідування фактів корупції в уряді. Про це сьогодні в ході брифінгу по завершенню засідання робочої групи повідомив її голова, народний депутат Борислав Береза, передає кореспондент РБК-Україна.

"Гройсман прийняв рішення продовжити роботу нашої комісії у зв'язку з тим, що це резонансна справа і відповіді суспільство хоче почути найближчим часом. Тому до 2 червня нам продовжать термін роботи нашої групи", - заявив Береза.

Але, за його словами, таке рішення не скасовує вимоги нардепів прийняти закон про тимчасові слідчі комісії. При цьому він також повідомив про те, що члени робочої групи просять главу комітету Верховної Ради з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Андрія Кожем'якіна замінити членів робочої групи, які не відвідують її засідання.

"Секретаріату нашої робочої групи доручено звернувся до пана Кожем'якіна, який є головою профільного комітету, чиї члени не ходять на нашу робочу групу про заміну цих представників",- повідомив Береза.

Наступне засідання робочої групи відбудеться 12 травня.

Нагадаємо, в Раді закликали Порошенко вплинути на ГПУ з розслідування корупції в Кабміні.