ua en ru

Гройсман запропонує депутатам відмовитися від канікул

Гройсман запропонує депутатам відмовитися від канікул Фото: Володимир Гройсман

Депутати будуть працювати в комітетах

Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман запропонує народним депутатам не закривати другу сесію парламенту, щоб можна було б зібрати засідання у будь-який час. Про це Гройсман написав на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"Я запропоную депутатам не закривати сесію парламенту. Ми не повинні оголошувати жодних канікул - нам нема коли відпочивати. Не ті часи. Країна чекає від парламенту невідкладного прийняття життєво важливих рішень. Є багато питань, які повинні бути опрацьовані в комітетах, в тому числі зміни до Конституції. По готовності законопроектів будемо скликати засідання Верховної Ради і виносити їх в зал для голосування. Сподіваюсь, народні обранці підтримають таке рішення", - написав Гройсман.

Я запропоную депутатам не закривати сесію парламенту. Ми не повинні оголошувати жодних канікул - нам нема коли відпочив...

Posted by Volodymyr Groysman on 25 Июнь 2015 г.

Також в ефіри одного з телеканалів спікер додав, що запропонує депутатам надати йому право скликати пленарні засідання у разі необхідності.

"Я внесу пропозиції депутатам, щоб вони прийняли окреме рішення щодо наділення Голови Верховної Ради України правом скликати пленарні засідання у разі необхідності", - сказав Гройсман.

Нагадаємо, раніше Гройсман пропонував продовжити роботу другої сесії Верховної Ради України.