ua en ru

Гройсман: уряд може відзвітувати про перші результати своєї діяльності у липні 

Гройсман: уряд може відзвітувати про перші результати своєї діяльності у липні  Фото: Володимир Гройсман

Перший звіт уряду буде публічним 

Усі міністри, які входять до складу діючого уряду, мають бути готовими відзвітувати про перші результати своєї діяльності та стан запровадження пріоритетного плану дій КМУ, у липні. Про це 27 травня під час засідання уряду заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я думаю, що перший такий звіт проміжний ми зробимо з вами у липні - кожне міністерство з трибуни буде звітувати про те, які цілі були поставлені, що конкретно зроблено, що знаходиться у роботі, як це позначиться на житті рядового громадянина",- заявив Гройсман, зазначивши, що такий звіт буде абсолютно публічним, відтак усі члени уряду мають бути готовими доповісти про результати своєї діяльності.


"Саме головне, щоб усі розуміли, що це не формальність - це план дій, який ми маємо з вами реалізувати",- додав голова уряду.

Нагадаємо, що раніше Володимир Гройсман назвав одним із пріоритетів уряду - проведення публічної, відкритої приватизації державних підприємств, що забезпечить приплив прямих інвестиції в економіку держави та створення робочих місць.