ua en ru

Гройсман доручив вжити заходів для ліквідації спалаху інфекції в Ізмаїлі

Гройсман доручив вжити заходів для ліквідації спалаху інфекції в Ізмаїлі Фото: Володимир Гройсман відреагував на масове отруєння в Ізмаїлі

Про результати необхідно поінформувати Кабмін в одноденний строк

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман доручив ужити вичерпних заходів для локалізації та ліквідації спалаху гострої кишкової інфекції серед населення міста Ізмаїл Одеської області. Про це повідомляє прес-служба Кабінету міністрів.

"Прошу вжити, відповідно до компетенції, вичерпних заходів для локалізації та ліквідації спалаху гострої кишкової інфекції серед населення міста Ізмаїл Одеської області. Про результати в одноденний строк поінформувати Кабінет Міністрів", - йдеться в дорученні глави уряду.


Зокрема відповідне доручення він дав в. о. міністра охорони здоров'я Віктору Шафранському, міністру внутрішніх справ Арсену Авакову, голові Держслужби з надзвичайних ситуацій Миколі Чечоткіну, голові Державної СЕС, головному державному санітарному лікарю Святославу Протасу, голові Держслужби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Володимиру Лапі та голові Одеської облдержадміністрації Міхеілу Саакашвілі.

Нагадаємо, за останніми даними, в Ізмаїлі за медичною допомогою з симптомами отруєння звернулося вже 277 людей.