ua en ru

Гройсман доручив Мінсоцполітики провести соцвиплати ветеранам до 9 травня

Гройсман доручив Мінсоцполітики провести соцвиплати ветеранам до 9 травня Фото: прем'єр-міністр України Володимир Гройсман

Прем'єр також доручив відпрацювати питання виплат Бюджетному комітету Ради

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман доручив Міністерству соціальної політики провести виплати ветеранам до дня 9 травня. Про це повідомив прем'єр на засіданні Кабінету міністрів України в четвер, 5 травня, передає кореспондент РБК-Україна.

"Міністерству соціальної политиики провести виплати ветеранам. Необхідно, щоб у травні місяці ветерани отримали всі необхідні виплати", - сказав Гройсман


Крім того, що прем'єр-міністр нагадав, що сума щорічної одноразової виплати ветеранам до 9 травня була підвищена до 400 грн.

"Потрібно, щоб у травні кожен ветеран отримав, і родини загиблих отримали відповідні суми, які призначені. Просив би це відпрацювати, 10 травня узгодити це з Бюджетним комітетом парламенту і відповідним чином провести всі необхідні виплати", - зазначив Гройсман.

Нагадаємо, раніше Кабінет міністрів України підвищив розмір виплати щорічної разової грошової допомоги до 9 травня певних категорій осіб.