ua en ru

Гройсман доручив Міносвіти виправити недоліки вступної компанії

Гройсман доручив Міносвіти виправити недоліки вступної компанії Фото: Володимир Гройсман (kmu.gov.ua)

Гройсман заявив про ефективність електронної системи Міносвіти

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман доручив виправити всі недоліки вступної кампанії. Про це сообщает "Урядовий портал".

"Володимир Гройсман доручив ретельно проаналізувати хід вступної кампанії поточного року, виправити всі недоліки, які мали місце, зберегти індивідуальний підхід до вирішення проблем кожного абітурієнта у разі необхідності", - йдеться в повідомленні.

Глава Уряду підкреслив, що побудована МОН електронна система довела свою ефективність, але вимагає додаткової уваги для усунення всіх існуючих операційних питань.

"Вступна кампанія - для Міністерства і освіти в цілому - це був дуже складний процес, з певними проблемами. Я розумію, що багато перешкод, у тому числі технічних, треба було подолати", - сказав глава уряду.

За словами Гройсмана, дуже важливо, щоб система, яку сьогодні створює МОН, була відкритої, конкурентної, щоб молоді люди могли вступити в той навчальний заклад, який вони вважають, що дасть їм можливість стати більш конкурентними і отримати більш якісні знання.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, прем'єр-міністр Володимир Гройсман доручив міністерству фінансів і міністерству освіти розглянути можливість збільшення бюджетного фінансування Єдиної електронної бази державної електронної бази з питань освіти.