ua en ru

ДФС і Держпраці перевірять забудовників

ДФС і Держпраці перевірять забудовників Фото: Володимир Гройсман (kmu.gov.ua)

Забудовників перевірять на предмет сплати податків і легальної зайнятості

Державна фіскальна служба України та Державна служба праці проведуть перевірку забудовників на сплату податків та офіційне оформлення працівників. Про це на засіданні уряду заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман, передає кореспондент РБК-Україна.

Зокрема, Гройсман зазначив, що сьогодні ДФС і Держпраці доручать перевірити всіх забудовників на предмет сплати податків і легальної зайнятості.

"Люди працюють на будівництві - їх не оформляють на роботу. Це неприпустима історія. Усі служби будуть об'єднані, щоб навести лад у цій сфері", - додав Гройсман.

ДФС і Держпраці перевірять забудовників

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що в Україні проведуть фіскальні перевірки забудовників на предмет сплати податків.

"Буде доручення ДФС почати тотальні перевірки забудовників на предмет сплати податків до бюджетів усіх рівнів", - заявив Гройсман під час робочого візиту до Тернополя.

До цього РБК-Україна повідомляло, що Кабінет міністрів України до кінця вересня отримає інформацію про хід перевірок лісового господарства. Відзначимо, уряд спробує зробити публічною роботу кожного лісгоспу.