ua en ru

Гройсман підписав закон про перевибори мера у Кривому Розі

Гройсман підписав закон про перевибори мера у Кривому Розі Фото: Володимир Гройсман

Рада не підтримала скасування проведення позачергових виборів мера Кривого Рогу

Спікер Верховної Ради України Володимир Гройсман сьогодні, 26 січня 2016 року, підписав закон про перевибори мера у Кривому Розі. Про це Гройсман повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Отже, я дотримав слова. Постанова про скасування результатів голосування за закон про вибори у Кривому Розі сьогодні була розглянута першим питанням і необхідної кількості голосів не набрала. Після цього я отримав законне право підписати цей закон, що невідкладно і зробив", - написав він.

Отже, я дотримав слова. Постанова про скасування результатів голосування за закон про вибори у Кривому Розі сьогодні бул...

Опубликовано Volodymyr Groysman 26 января 2016 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Верховна Рада України не підтримала скасування проведення позачергових виборів міського голови Кривого Рогу 27 березня 2016 року. Відповідний проект постанови №3613 в цілому підтримали 40 нардепів при мінімально необхідних 226.

"Проектом, відповідно до статті 48 Регламенту, пропонується скасувати рішення Верховної Ради України від 23 грудня 2015 року про прийняття в цілому як закон проекту Закону України про проведення позачергових виборів Криворізького міського голови (реєстраційний номер 3613) як таке, що прийняте з грубим порушенням вимог Конституції України та Регламенту Верховної Ради України", - сказано в пояснювальній записці.