ua en ru

Гройсман назвав пріоритети свого уряду

Гройсман назвав пріоритети свого уряду Фото: Володимир Гройсман

Однією з умов відновлення довіри до влади, на думку прем'єр-міністра, є ефективне державне управління

Володимир Гройсман, новий прем'єр-міністр України, повідомив про свої першочергові пріоритети роботи. Зокрема, про те, що він має намір сконцентруватися на відновленні довіри до влади та ефективному державному управлінні. Про це він розповів під час засідання Верховної Ради у четвер, 14 квітня, передає кореспондент РБК-Україна.

"Сьогодні я хотів би сказати, що одним з ключових завдань, яке стоїть перед нами - відновити довіру до влади. Я вважаю, що одним з ключових умов такого відновлення є ефективне державне управління", - сказав Гройсман.


"На першому засіданні Кабінету міністрів буде поставлено завдання на місяць - актуалізувати і представити на обговорення громадськості чітке бачення відповідних секторальних і планових ключових дій розвитку до кінця року",- зазначив він.

За словами Володимира Гройсмана поліпшення взаємодії між урядом і парламентом є умовою відновлення довіри до влади.

"Одночасно ми повинні поліпшити систему операційного управління та прийняття рішень у всій системі органів виконавчої влади",- додав він.

Володимир Гройсман: "Ми повинні перебудувати систему державної служби на основі нового прийнятого закону у верховній раді, ми повинні змінити систему роботи кабінету міністрів"

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Гройсман пообіцяв за місяць підготувати антикризовий план.