ua en ru

Гройсман відкрив засідання Ради

Гройсман відкрив засідання Ради

Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман відкрив пленарне засідання парламенту. У сесійній залі зареєструвалися 357 нардепів.

Нагадаємо, Верховна Рада України сьогодні на пленарному засіданні розгляне законопроект про посилення повноважень голови РНБО та заслухає міністра фінансів Наталю Яресько, яка представить державний бюджет України на 2015 р.

Так, нардепи розглянуть у другому читанні проект закону № 1343 "Про внесення змін до закону України "Про Раду національної безпеки і оборони України" щодо вдосконалення координації і контролю у сфері національної безпеки і оборони (друге читання із скороченням строку підготовки)".

Крім того, парламентарі планують розглянути у першому читанні проекти законів № 1014 "Про внесення змін до деяких законів України (щодо забезпечення і гарантування національної безпеки України)" та № 1014-3 "Про внесення змін до деяких законів України щодо відмови України від здійснення політики позаблоковості".

Також депутати сьогодні заслухають міністра фінансів Яресько з представленням держбюджетну на 2015 р. та ухвалять проект постанови про особливості процедури розгляду і прийняття проекту закону України про держбюджет.